Документи на візу в Німеччину . список необхідних документів які

06.06.2016

Перелік документів на візу в Німеччину

Головна / Перелік документів на візу в Німеччину /

Документи на німецьку візу:

Які потрібні документи для оформлення візи в Німеччину? Зазначимо основні з них в нижченаведеному списку.

  1. Закордонний паспорт.
    • термін дії закордонного паспорту має становити не менше 3-х місяців з моменту закінчення передбачуваної поїздки;
    • наявність підпису в паспорті обов’язково;
    • за наявності 2-х діючих паспортів, надаються обидва;
    • наявність не менше двох вільних сторінок для проставлення візи.
  2. Анульовані закордонного паспорта.
    • За наявності в них отъезженных шенгенських, англійських, американських або канадських віз.
  3. Фотографії (докладніше див. вимоги до фотокарток на візу ).
    • фотографії 3 штуки, 3.5 см на 4,5 см однакові, зроблені не більше півроку назад;
    • матові, без кутів і овалів, обличчя повинно займати не менше 70% фотографії;
    • на світлому однотонному фоні;
    • без головних уборів, сонцезахисних окулярів і т. д.
  4. Довідка з місця роботи.(докладніше див. про необхідні довідки для отримання візи )
  • оригінал;
  • на офіційному бланку організації, з обов’язковим зазначенням посади, окладу, стажу роботи в компанії;
  • бажано прописати факт надання законної відпустки зі збереженням робочого місця;
  • вказати точну назву компанії, достовірні контактні телефони і адресу;
  • наявність підпису керівника компанії, або його заступником, та печатка організації.
  • Трудова книжка.
    • копія всіх заповнених сторінок, на кожній сторінці печатку і підпис «копія вірна» співробітника, який має повноваження до запевненням даного документа та печатка організації.
    • копія повинна бути чіткою і читається.
  • Фінансові гарантії.(чи спонсорський лист )
    • переважно виписка з банківського рахунку, оформлена на ім’я виїжджає (з розрахунку не менше 60 євро на 1 день перебування в країні), або
    • виписка з карткового рахунку про наявність коштів, + двостороння ксерокопія самої карти (бажано в євро), або
    • тревел-чеки, оформлені на ім’я виїжджає, з розрахунку 1 день = 60 євро.
  • Медична страховка (медичне страхування є однією з обов’язкових умов для видачі візи )
    • повинна охоплювати весь термін перебування в країнах Шенгенської угоди, в тому числі і в Німеччині;
    • при оформленні медичного страхування в +15 додаткових днів до днів Вашої поїздки Вам буде надана одноразова віза з коридором до + 15 днів;
    • при недотриманні даного пункту Вам буде видана віза, оформлена за датами Вашого в’їзду і виїзду.
    • страхове покриття має бути не менше ніж 30 000 євро, при настанні страхового випадку.
  • Підтвердження розміщення.
    • лист-факс з готелю з підтвердженням бронювання номера в готелі для даного туриста, з печаткою та підписом працівника служби резервації готелю.
  • Авіаквитки.
    • бронь авіаквитків із закритими датами або електронні квитки;
    • в обидва кінці;
    • бронь квитків на поїзд;
    • пакет документів на машину: техпаспорт, копія прав власника, мед. страховка («Грін кард»).
  • Гарантія повернення в Росію
    • свідоцтва про право власності на нерухоме майно (оригінал і копія);
    • свідоцтво про реєстрацію власного підприємства (оригінал та копія);
    • документи про сімейний стан (оригінали та копії свідоцтва про шлюб, народження дітей).
  • Паспорт РФ.
    • копія усіх сторінок;
    • копії повинні бути чіткими;
    • 2 розвороту на аркуші формату А4.
    1. Довідка з місця навчання.
    2. Копія студентського квитка.
    3. Копія залікової книжки, якщо є.
    4. Спонсорський лист (у довільній формі) від кого небудь з близьких родичів.
    5. Довідка з місця роботи спонсора (із зазначенням посади, окладу і стажу роботи).
    6. Копія паспорта РФ спонсора (сторінка з основними даними + прописка).
    7. Підтвердження спорідненості зі спонсором (копія свідоцтва про народження або про шлюб).
    1. Копія пенсійного посвідчення.
    2. Спонсорський лист (пишеться у вільній формі) від кого небудь з близьких родичів.
    3. Довідка з місця роботи спонсора (із зазначенням посади, окладу і стажу роботи).
    4. Копія паспорта РФ спонсора (сторінка з основними даними, + прописка).
    5. Документ-підтвердження спорідненості зі спонсором (копія свідоцтва про народження або про шлюб).

    Даний перелік не вичерпує всі можливі цілі отримання віз, для кожної з яких необхідний свій список необхідних документів.

    Рекомендуємо також ознайомитися:

    Візовий відділ на Ленінському спеціалізується на допомозі в оформленні візових документів для німецького посольства, що допомагає отримати візу швидко і без проблем. Звертайтеся!

    Ви також можете скористатися послугами нашого кур’єра — просто віддайте йому підготовлений комплект документів і заповнений опитувальник, і ми оформимо візи за Вас.

    Короткий опис статті: документи на німецький Документи на шенген візу в Німеччину | список необхідних документів які потрібні / myvisa2germany.ru Документи на візу в Німеччину | список необхідних документів які потрібні / myvisa2germany.ru

    Джерело: Документи на візу в Німеччину | список необхідних документів які потрібні

    Також ви можете прочитати