Віза в Німеччину . dalmanit.ru

16.08.2015

Віза в Німеччину

Необхідні документи для оформлення візи:

  • закордонний паспорт (термін дії не менше 3 місяців після закінчення поїздки),
  • 3 фотографії 3,5×4,5 без куточків
  • копія всіх сторінок внутрішнього паспорта
  • довідка з місця роботи із зазначенням посади і доходу (у ній має бути вказано профіль діяльності підприємства)
  • дві анкети: обидві з оригіналом підпису виїжджає туриста (роздрукувати анкету)
  • заява про достовірності наданих відомостей з особистим підписом клієнта
  • копію документа на майно (власність)
  • виписку з банківського рахунку і ксерокопія кредитної карти або тревел-чеки.

Непрацюючим пенсіонерам:

Оригінал і ксерокопію пенсійного посвідчення, довідку з місця роботи особи, що оплачує витрати на поїздку, заява за підписом даної особи про те, що він оплачує витрати по перебуванню в Німеччині, та ксерокопію першої сторінки його російського паспорта.

Студентам і школярам:

Довідку з місця навчання, оригінал та копію студентського квитка, а також довідку з місця роботи особи, що оплачує витрати на поїздку, заява за підписом даної особи про те, що він оплачує витрати по перебуванню в Німеччині, та ксерокопію першої сторінки його російського паспорта.

Поїздка з дітьми:

Для дітей потрібно нотаріально завірена перекладений на німецьку або англійську мову дозвіл на виїзд дитини, виписане в країни Шенгенської угоди та копія свідоцтва про народження. Плюс необхідно надати їх копії, перекладені на англійську або німецьку мову. Також знадобиться ксерокопія всіх сторінок російського паспорта дитини, якщо такий вже є.

У разі відсутності одного з батьків — офіційний документ, що підтверджує це (свідоцтво про смерть, книжка матері-одиначки). Неповнолітні громадяни (до 18 років), які виїжджають з країни в супроводі батьків (опікунів, усиновителів або піклувальників), повинні мати документ, що підтверджує спорідненість (свідоцтво про народження, опіку, шлюб та інші). На дітей, незалежно від того, вони вписані в паспорт батьків чи ні, заповнюються також 2 окремі анкети.

Якщо турист їде на виставку, в довідці з місця роботи повинна бути вказана тематика фірми, що збігається з тематикою виставки, а також фраза про надання відрядження та гарантійний лист від фірми.

Посольства і консульства Німеччини на території РФ

Візовий відділ посольства Німеччини в Москві

адреса: м. Москва, Ленінський пр-кт 95А (прохідні Консульсько-правового відділу знаходяться зі сторони вулиці Пілюгіна)

запис на подачу заяв: (495) 789-64-82, 974-88-38 (дзвінок платний — 142 RUR за 2 хвилини) з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 18:00 годин

телефон/факс: (495) 933-43-11, 936-21-43

Генеральне консульство Німеччини в Санкт-Петербурзі

адреса: 191123, р. Санкт-Петербург, вул. Фурштатская 39

телефон/факс: (812) 320-24-00, 327-3117, довідки з візових питань: (812) 320-2140 (з понеділка по п’ятницю з 8:00 — 12:00 та з 13:00 — 15:00)

Генеральне консульство україни в Єкатеринбурзі

адреса: м. Київ, вул. Куйбишева 44, офіс 702

телефон/факс: (343) 359-6386, запис на подачу заяв: 378-7393, 310-3788 (дзвінок платний)

Короткий опис статті: консульство німеччини

Джерело: Віза в Німеччину | dalmanit.uk

Також ви можете прочитати