Віза в Німеччину, подання на візу в Німеччину з Москви, документи для візи

19.02.2017

Віза в Німеччину 2016

Віза в Німеччину, подання на візу в Німеччину з Москви, документи для візи

Велси Тур допомагає оформити візу в Німеччину. наші менеджери нададуть повну інформацію за документами на візу в Німеччину, допоможуть записатися в візовий центр на подачу на візу, перевірять документи. При подачі на візу в січні і лютому 2017 року необхідно заздалегідь уточнити про завантаженість візового центру Німеччини. Ви можете роздрукувати купон на знижку. і отримати знижку від 2% до 6%, на тур до Німеччини. Також, заповніть пошукову форму, представлену нижче і натисніть кнопку «Підібрати тур до Німеччини»

Пошук гарячих турів і путівок до Німеччини
Оформлення візи в Німеччину

Як відомо, з 14/09/2015 році всі Консульства країн-учасниць Шенгенської угоди при отриманні віз вводять процедуру дактилоскопії зі зйомкою цифрового фото.

Дана процедура буде відбуватися наступним чином:

Ніяких змін щодо необхідних документів та порядку їх надання практично немає. Єдине, при здачі документів на оформлення віз у Візовий відділ Компанії в Акті прийому-передачі документів необхідно, крім усього іншого, у відповідних графах вказати контактний e-mail та телефон агентства, а також бажану дату проходження дактилоскопії.

При наявності вільних місць для проходження дактилоскопії ми зробимо запис туристів на цю дату (час може змінюватись протягом робочого дня з 11.00 до 16.00). Далі на вказаний e-mail буде надіслано лист-підтвердження на кожного туриста і нота на всіх туристів за заявкою. З цими документами строго зазначені дату і час туристам необхідно з’явитися в Візовий центр Німеччини (адреси Візових центрів можна побачити за посиланням нижче) і пройти процедуру дактилоскопії (займає кілька хвилин).

Це всі зміни, які зачіпають туристів. Після отримання готових віз паспорта необхідно буде або забрати у нас в офісі, або отримати в аеропорту перед вильотом.

Звертаємо Вашу увагу, що здача відбитків пальців можлива лише у Візовому центрі, де нами будуть подані документи на оформлення віз! Якщо у Вашому місті немає Візового центру Німеччини, то необхідно звернутися в наш офіс, де є найближчий до Вас Візовий центр. Документи, отримані нами у відповідному регіоні будуть здані в Візовий центр, який розташовується в цьому місті!

Перед відправкою документів в регіональний офіс прохання узгодити можливість оформлення віз у відповідному місті!

Список міст, де присутні Візові центри Німеччини (відносяться до Ген. Консульства в Москві) і офіси Компанії: Москва. Єкатеринбург, Новосибірськ, Ростов-на-Дону, Казань, Самара, Нижній Новгород, Краснодар, Красноярськ, Іркутськ, Уфа, Хабаровськ, Владивосток, Омськ, Перм, Архангельськ.

Список міст, де присутні Візові центри Німеччини (відносяться до Ген. Консульства в Санкт-Петербурзі ) і офіси Компанії: Санкт-Петербург, Калінінград.

Від здачі дактилоскопії звільнені діти до 12 років, а також особи, які фізично не можуть надати відбитки пальців рук.

Список документів для отримання грецької візи громадянам РФ

1. Заповнений акт прийому-передачі документів на візу у двох примірниках, підписаний. Робиться загальний на заявку.

2. Анкета на оформлення візи в Німеччину («внутрішня», допускається заповнення від руки) з приклеєною фотографією 3,5х4,5 см (вимоги до фото розміщені на сайті). Анкета підписується особисто туристом.

3. Для заявок зі здачею документів в Італію в Єкатеринбурзі, Пермі, Хабаровську, Новосибірську, Омську необхідно одне додаткове фото!

4. Загальногромадянський закордонний паспорт терміном дії не менше 3 міс. (90 днів) з моменту закінчення поїздки.

В паспорті повинно бути не менше 2 порожніх сторінок для постановки візи! Наявність підпису власника в закордонному паспорті обов’язково!

Якщо дитина вписана в паспорт старого зразка, то наявність фото обов’язково! (З 22.03. 2009р. згідно з Наказом МВС Росії від 12 лютого 2009 року №128, фотографія на дитину СТРОГО обов’язкова, незалежно від віку). При оформленні візи в Німеччину необхідно додатково додати копію лицьової сторінки паспорта.

5. При наявності 2-го чинного загальногромадянського закордонного паспорта (а також дипломатичного або паспорта моряка) необхідно надати його оригінал (обов’язково!) та копії всіх ЗАПОВНЕНИХ сторінок разом з основним пакетом документів. Недотримання цієї вимоги призведе до відмови у візі.

6. Заповнена в особистому кабінеті і роздрукована на принтері Оригінальна анкета Генерального Консульства Німеччини з приклеєною фотографією 3,5х4,5 см (вимоги до фото розміщені на сайті). Оригінальна анкета Генерального Консульства Німеччини виводиться на друк після заповнення спрощеної форми в особистому кабінеті на кожного туриста. Зазначену анкету необхідно роздрукувати на принтері (на першому аркуші – 1-я і 2-я сторінки, на другому – 3-я та 4-а сторінки). До Оригінальної анкети клеїться фото у позначене місце, потім турист (уповноважена особа – у разі, якщо їде неповнолітній) повинен особисто розписатися в п. 37 анкети (три підписи!) і останньому пункті у відповідних графах.

7. Оригінал довідки з місця роботи на фірмовому бланку, завірений печаткою та підписом керівника. У довідці обов’язково повинні бути зазначені: дата видачі довідки, адреса місця роботи, контактний телефон з кодом міста, за яким завжди підтвердять всю зазначену в довідці інформацію, посаду і розмір заробітної плати (рекомендується не менше 25000 рублів!). Довідка дійсна протягом 1 місяця з дня видачі. Після закінчення цього періоду довідка втрачає чинність, і необхідно буде представляти нову довідку з місця роботи. Якщо заявники на візу, що працюють в одній фірмі в керівних посадах, які є подружжям, довідка з місця роботи повинна бути підписана додатково третьою особою, яка має право підпису (наприклад, головним бухгалтером). Для приватних підприємців замість довідки з місця роботи: копія свідоцтва про постановку на облік в податкові органи; копія свідоцтва про внесення до єдиного Державного Реєстру; копію податкової декларації за останній звітний період (6 місяців) та/або виписка з особового банківського рахунку. Для працюючих у приватного підприємця: довідка з місця роботи; копія свідоцтва про постановку на облік в податкові органи даного підприємця; копія свідоцтва про внесення в єдиний Державний Реєстр даного підприємця. Для пенсіонерів замість довідки з місця роботи – копія пенсійного посвідчення. Для студентів – довідка з місця навчання. Для непрацюючих повнолітніх громадян Росії замість довідки з місця роботи необхідно додати: спонсорський лист (у друкованому вигляді!); довідку з місця роботи спонсора (копію – у разі, якщо спонсор їде разом зі спонсорованим; оригінал – у разі, якщо спонсор не їде); ксерокопію заповнених сторінок внутрішнього паспорта спонсора.

8. Фінансові гарантії. Ними можуть бути: Довідка з банку про купівлю валюти, що підтверджує наявність достатньої суми з розрахунку не менше 60€ на людину в день, але не менше 600€. Обов’язковими вимогами щодо оформлення довідки з банку є наявність реквізитів банку і круглої печатки з підписом. Довідка дійсна протягом 1 місяця з дня видачі. Виписка з рахунка в банку, що підтверджує наявність достатньої суми на рахунку. Витяг засвідчується печаткою банку. Виписка дійсна протягом 1 місяця з дня видачі.

9. Копія всіх ЗАПОВНЕНИХ сторінок чинного загальногромадянського закордонного паспорта

10. Копія всіх ЗАПОВНЕНИХ сторінок чинного внутрішнього паспорта

11. При наявності анульованих (раніше діючих) паспортів рекомендується надавати оригінали паспортів та копії у форматі ЗАПОВНЕНИХ сторінок анульованого паспорта (обов’язково, по 4 розвороту паспорта на одному аркуші, 2 – з одного боку, 2 – з іншого), незважаючи на те, що в діючому паспорті вже є шенгенські візи. Для СЗФО достатньо надати копії всіх ЗАПОВНЕНИХ сторінок.

Короткий опис статті: робоча віза в німеччину ціна

Джерело: Віза в Німеччину, подання на візу в Німеччину з Москви, документи для візи в Німеччину

Також ви можете прочитати