Віза в Німеччину . Візовий центр

22.07.2015

віза в Німеччину

  • вартість послуг вказана без консульського і сервісного зборів
  • термін оформлення документів залежить від завантаженості консульства
  • термін оформлення термінових віз 3 дні; необхідний викуплений квиток
  • остаточний список документів, ласка, уточнюйте у менеджерів
  • Діти до 6 років від сплати консульського збору звільняються
  • 1 у.е. = 60 руб.

Необхідні документи

  • закордонний паспорт, термін дії якого закінчується не раніше ніж через 3 місяці після запланованого повернення + копія (послуга може бути надана в офісі)
  • оригінал старого закордонного паспорта, копія (послуга може бути надана в офісі)
  • 2 кольорові фотографії 3,5 х 4,5 зроблені не раніше, ніж 6 місяців тому Зразок
  • довідка з місця роботи Зразок
  • виписка з банку Зразок
  • бронь/ оригінал авіаквитка (можна придбати в наших авіакасах)
  • поліс медичного страхування (можна оформити у нас в офісі)
  • копія внутрішнього паспорта (послуга може бути надана в офісі)
  • оригінал запрошення або готель (готель можна замовити у нас в офісі)
  • документи, що містять підтвердження соціальних, економічних та сімейних зв’язків з Росією: свідоцтво про право власності, свідоцтво про шлюб, свідоцтво про народження дітей
  • Анкета туриста ( обов’язково заповнити форму)

Для дітей і учнів

  • копія свідоцтва про народження (послуга може бути надана в офісі)
  • оригінал або нотаріально завірена копія згоди на виїзд дитини від невыезжающего батьків
  • довідка з місця навчання Зразок
  • довідка з місця роботи спонсора Зразок
  • спонсорський лист Зразок
  • виписка з банку Зразок
  • копії внутрішніх паспортів батьків (1 сторінка + прописка) (послуга може бути надана в офісі)
  • копія закордонного паспорта (сторінка 1 + діюча віза) від виїжджає батьків / супроводжуючого (послуга може бути надана в офісі)

Для підприємців

Контакти консульства
Віза для поїздки в Німеччину

Віза в Німеччину . Візовий центр

Консульство Німеччини видає візи двох видів: національну і візу Шенген. Національна віза буде видана у разі, якщо умови її дії не відповідають вимогам Шенгенської угоди. Але? найбільш часто для в’їжджають в Німеччину видається Шенгенська віза. Цим принципом керуються і інші країни, що підписали вищезгадану угоду.

Віза Шенген для поїздки в Німеччину має різний термін дії, але у відповідності з встановленими правилами, максимальний час перебування в країні не повинен перевищувати 90 днів. Також Німеччина видає одноразову чи багаторазову візи.

Термін дії національної візи становить 3 місяці. Тут необхідно додати, що питання про продовження такої візи необхідно розглядати у тих відомствах країни, в компетенцію яких входить робота з іноземними громадянами.

Cologne Cathedral And Hohenzollern Bridge, Cologne

Короткий опис статті: консульство німеччини Віза в Німеччину потрібно не тільки громадянам Росії, але також жителям СНД. Зазвичай отримати її не становить великих проблем, особливо, якщо ви користуєтеся послугами нашого Візового центру. Ми допоможемо отримати візу необхідного зразка всім бажаючим поех віза в німеччину

Джерело: Віза в Німеччину | Візовий центр

Також ви можете прочитати